Sådan fik Jonas succes med sin virksomhed ved siden af sit studie

Jonas Byskov er navnet på den unge iværksætter, som har formået at få stor succes med sin sengewebshop ved siden af sit studie. Den unge iværksætter og studerende har været med til at starte webshoppen, Bedrenætter.dk, der omsætter for millioner hver måned.

Studie og iværksætteri kan sagtens gå hånd i hånd

Ifølge Jonas Byskov fra Silkeborg kan studie og iværksætteri sagtens gå hånd i hånd. Den unge iværksætter valgte i sin studietid at etablere Bedrenætter.dk med partnerne Jacob, Martin og Anders. Idéen var at sælge bl.a. senge og madrasser på nettet, hvilket hurtigt viste sig at være en fremragende idé. Den unge iværksætter havde knap forladt sit gymnasium, før han lykkedes med at omsætte sin første million.

Den succesfulde iværksætter forlod HHX i Silkeborg med et særdeles imponerende karaktergennemsnit. Jonas Byskov forlod gymnasiet med 24 x 12-taller, hvilket var medvirkende til, at han kunne prale med et karaktergennemsnit 12,3. Med et karaktergennemsnit på 12,3 kan man komme ind på stort set alle tænkelige uddannelser, men Jonas havde helt andre tanker med sin fremtid.

Den i dag 21-årige superstudent mener ikke, at de høje karakterer har haft en særlig stor betydning, fordi han har valgt at gå hele vejen med sin virksomhed. Dog har de høje karakterer alligevel haft en vis betydning for Jonas Byskov, som med god grund kan være stolt af det flotte karaktergennemsnit.

Troen på idéen og hårdt arbejde har været vejen til en flot millionomsætning

Jonas Byskov har altid haft fuld tiltro til idéen om at sælge senge på nettet. Selvom omverdenen har tvivlet på idéen, har det ikke påvirket den unge superstudent og iværksætter. Der er store ambitioner med det midtjyske firma, hvor der bl.a. er ambitioner om at ekspandere til resten af Skandinaven og opnå en trecifret millionomsætning inden for få år. Det er ingen hemmelighed, at Jonas ikke er kommet sovende til den flotte omsætning. Det har krævet hårdt arbejde og gåpåmod, som har høstet stor anerkendelse fra medier i hele landet.

Selvom det går forrygende i det jyske firma, vil Jonas ikke afvise, at han kan finde på at studere igen. I øjeblikket opleves der så markant vækst i virksomheden, at alle tanker om videreuddannelse er gemt langt væk. Bedrenætter har fokus på et unikt koncept, som danske- og udenlandske kunder er vilde med. I virksomheden tilbyder man bl.a. kundeservice døgnet rundt, hvor kunderne kan forvente personlig og kompetent betjening.

Jonas er et bevis på, at man godt kan få succes med sin virksomhed ved siden af sit studie. Det kræver dog forståelse for prioritering, hårdt arbejde og ikke mindst gåpåmod.

Loading Facebook Comments ...