Opbyg dit netværk på den fede måde

Lad det være sagt med det samme. Jeg er ikke stor fan af netværksarrangementer hvor det primære formål er at få delt så mange visitkort ud som overhovedet muligt. Hvis jeg endelig møder op til sådan et arrangement så er det uden visitkort. Det er muligt at folk glemmer mig efterfølgende, men i mine øjne er det i så fald ikke på grund af manglende visitkort-uddeling, men derimod fordi jeg ganske enkelt ikke har gjort nok indtryk på vedkommende.

De seneste to uger har jeg brugt i bjergene uden for Barcelona hvor jeg sammen med 20 andre iværksættere har netværket på den fede måde. Vi boede sammen i et fedt hus med perfekte rammer til at arbejde, sparre og netværke. Konceptet hedder Refuga (tidligere WorkAway), og er helt genialt. Du kan høre Refuga-stifteren Nikolaj fortælle mere om konceptet her.

Egentlig er det meningen at man kun er afsted i en enkelt uge, men fordi Nikolaj havde arrangeret to fantastiske ture lige efter hinanden på samme lokation, så valgte jeg at gribe muligheden og tilmelde mig begge to.

I første uge boede jeg på værelse med nogle rigtig spændende mennesker. Kasper har sit eget møbelbrand i rivende vækst, Eric står bag et online marketing-podcast som jeg ugentligt lytter til, og Thomas er ved at starte en RFQ-tjeneste i Spanien. Meget forskellige projekter, må man sige.

I anden uge boede jeg sammen med Mads der netop er ved at revolutionere rengøringsbranchen med en webshop kaldet Huma.dk, foruden Lasse som er manden bag den succesfulde oplevelsesportal DuGlemmerDetAldrig.dk. Disse bekendskaber vil jeg aldrig være foruden. Når vi endelig gik i seng kl. 23-24 efter en produktiv arbejdsdag fortsatte snakken inde på værelset, og her kom der for alvor guldkorn på bordet. Denne form for netværk får man altså ikke til et klassisk gå-hjem-arrangement på en fredag eftermiddag i Danmark.

Og kan man så gøre alt dette ved siden af et fuldtidsstudie? Ja, det ved jeg ikke om “man” kan, men “jeg” kan i hvert fald sagtens :)

Til foråret er der arrangeret en række ture igen til fede destinationer som Thailand og Marokko. Måske vi ses?

Ved siden af mine egne projekter fik jeg på turen også lejlighed til at arbejde lidt for Reservedele.nu som jeg hjælper med online markedsføring. På den måde fik jeg dækket nogle af mine udgifter, og det er min bankmand selvfølgelig glad for.

Derudover fik jeg også mulighed for at sparre en del med webshop-guruen Morten Vadskær, som bl.a. fortalte om nogle af de erfaringer han har fået fra sin kondom-shop, sit webshop-system og sin kones børnetøjsforretning.

Loading Facebook Comments ...