“Iværksætterdrømme kan udskyde studieplaner”

Martin Thorborg, som du helt sikkert kender hvis du er iværksætter, bliver tit spurgt til råds om forskellige ting. Et af de spørgsmål han tit får er, om han mener studielivet er det rigtige valg for en given person. Det mener han ikke nødvendigvis det er.

– Hvis du kan mærke at det bare slet ikke er dig, og du ikke bare er skoletræt, men at du kan mærke at der er noget andet der trækker, så kan det være en mulighed at gå ud af skolen, siger Martin Thorborg i en af hans seneste YouTube-videoer, og fortsætter:

– Det kunne fx være at du har fået gang i en iværksættervirksomhed, og at det begynder at virke, og at skolen her tager for meget af din tid. Så mener jeg klart at du skal gå ud og prøve det. Vi lever kun en gang, og uddannelse kan man altid få på et senere tidspunkt. Hvis du har gang i din virksomhed og du kører løs på den i to år og så gør på røven, så har du taget verdens billigste MBA.

Martin Thorborg mener nemlig, at man kan gøre sig nogle enormt værdifulde erfaringer ved at have sin egen virksomhed.

– Det man lærer ved at drive sin egen virksomhed et par år vil være langt mere end hvad man kan lære på nogen som helst form for handelsskole, og det er der ikke to sekunders tvivl om, siger Thorborg.

Han slår dog fast, at man ikke bare skal droppe ud af sit studie fordi man er doven, men at det skal være fordi der er noget andet man hellere vil, som fx at starte en virksomhed.

– Hvis det bare er et spørgsmål om at du er skoletræt, så skal du blive i gymnasiet. Det skal være fordi der er noget andet der trækker, siger Thorborg i videoen.

Du kan se hele videoen herunder…

Loading Facebook Comments ...